2023-2024 YILI KONTEYNER KENTLERDE BULUNAN OKULLAR ZİYARET EDİLDİ

04.01.2024 82

Okul ziyaretleri kapsamında  12-20 Aralık 2023 tarihleri arasında sorumluluk bölgemizde bulunan okullardan önceliği konteyner kentlere ve çadır kentlerdeki okullarımıza verildi. Bu kapsamda MOBSAN, Konya, Katar, Koç ve Bursa - Kütahya, Güzelburç Kızılay, İstanbul Galata Airport, Bursa Umuda Koşanlar, Emlak Konut, Hatay Geçici Yaşam Alanı, İstanbul Sanayi Odası Konteyner Kentleri ile NATO Çadır Kentinde bulunan Ali Kavak İlkokulu, Şehit Hüseyin Şerbetçi Ortaokulu, Zübeyde Hanım Anaokulu, Antakya Gazi Ortaokulu, Odabaşı Mustafa Kemal İlkokulu, Antakya İlkokulu, Latife Hanım İlkokulu, Nizamettin Özkan İlkokulu, İnönü Ortaokulu, Bedii Sabuncu Ortaokulu, Narlıca Cumhuriyet Ortaokulu, Şehoğlu İlkokulu, Hatay Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi, Antakya Lisesi, Özbuğday Ortaokulu, 15 Temmuz Şehitler Spor Lisesi, Vali Teoman İlkokulu, Vali Teoman Anaokulu, Antakya Ortaokulu, Fevzi Çakmak İlkokulu, Beyhan Gençay İlkokulu, Beyhan Gençay Ortaokulu, Haydar Mursaloğlu İlkokulu, Sabiha Gökçen Anaokulu, Antakya İpek Anaokulu, Atatürk İlkokulu ve Narlıca Cumhuriyet Anaokulu ziyaret edildi. Okullarımıza müşavirlik desteği sağlandı. Anaokullarımıza psikososyal destek kitleri teslim edildi.

Bizleri ağırlayan müdürlerimize, müdür yardımcılarımıza, psikolojik danışmanlarımıza ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

04-01-202404-01-202404-01-202404-01-2024