OKUL İDARECİLERİNE YÖNELİK PSİKOSOSYAL KORUMA, ÖNLEME VE KRİZE MÜDAHALE TOPLANTISI

Okul müdür ve müdür yardımcılarına yönelik; psikososyal koruma, önleme ve krize müdahale çalışmalarının yürütülmesi amacıyla toplantı düzenlendi.

09.11.2021 898

8 Kasım 2021 tarihinde, Hatay Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kongre Merkezinde; sabah okul müdürlerine, öğleden sonra okul müdür yardımcılarına Krize Müdahale ve Yasal Süreçler konusunda düzenlenen toplantıya Antakya İlçe Özel Eğitim ve Rehberlik Şube Müdürü Sn. Mehmet Salih ÖZGÜN de katıldı. Toplantı, Hatay Rehberlik ve Araştırma Merkezi RPDH Bölümü ve Hatay Barosu Çocuk Hakları Komisyonu iş birliğinde gerçekleştirildi. Destekleri için baro avukatları Av. İhsan YILMAZLAR ve Av. Burcu TEMİZ'e, katılım gösteren tüm idarecilerimize teşekkür ederiz.

Toplantıda kullanılan ilgili sunu için tıklayınız.

09-11-202109-11-202109-11-2021